Aplazamientos de partidos

Els ajornaments són accions que es realitzen sobre partits que comporten un canvi en les dades original del partit, els poden crear tant la federació com el club. 

S'han de crear des del llistat de partits:

En el moment de crear l'ajornament es determinarà el nou lloc, hora, dia, motiu,...

Per veure els ajornaments  s'haurà d'anar al menú "Competició", allà sortiran diverses opcions per veure'ls de manera més fàcil:

La federació podrà crear ajornaments en qualsevol moment però els clubs tindran una sèrie de limitacions:

  • no passar la data límit (configurable per la federació, per exemple els dimecres a les 14:00h de la setmana del partit)
  • el partit no podrà tenir un altre ajornament pendent.

Si s'ha passat la data límit els clubs tindran la opció de crear ajornaments fora de termini fins a una altra data límit (generalment dijous a les 14:00h), aquests ajornaments hauran de ser aprovats per l'altre club i la federació i impliquen un cost de 5 euros pel club que l'ha originat. La federació podrà crear ajornaments fora de termini en qualsevol moment.

Els ajornaments tenen dos estats, pendents i validats. Quan és la federació la que genera l'ajornament directament passarà a validat però si és un club l'estat inicial serà el de pendent. En el moment en que l'altre club accepta l'ajornament l'estat del partit passarà a ser validat, és en aquest moment en el que s'actualitzaran les dades del partit.

Qualsevol acció relacionada amb un ajornament implica que s'enviarà un comunicat accessible des de l'aplicació i una còpia al email del club. El contingut d'aquests comunicats es crearà de manera automàtica i seran d'un d'aquests 3 tipus:

Exemple petició ajornament d'un club:

Títol:

Demanda d'ajornament. Partit: CE La Salle Bonanova "A" - DSB Colegio Aleman de Barcelona 

Contingut:

L'entitat CE La Salle Bonanova fa la demanda de l'ajornament del partit CE La Salle Bonanova "A" - DSB Colegio Aleman de Barcelona "B" de la competició VOLEIBOL CADET FEMENI/MIXTE 1a FASE. La nova proposta és jugar-lo el dia 28-11-2014 a les 18:30 al terreny de joc Pg. Bonanova, 8, 08022 BARCELONA, BARCELONA.

Per a més informació de l'ajornament consulti en l'aplicació el llistat de Ajornaments.

Exemple canvi de proposta:

Títol:

Canvi proposta d'ajornament. Partit: DSB Colegio Aleman de Barcelona "A" - Collegi Sagrat Cor Diputació "A"

Contingut:

L'entitat Collegi Sagrat Cor Diputació fa una nova demanda d'ajornament del partit DSB Colegio Aleman de Barcelona "A" - Collegi Sagrat Cor Diputació "A" de la competició VOLEIBOL JUVENIL FEMENI/MIXTE 1a FASE. La nova proposta és jugar-lo el dia 29-11-2014 a les 11:30 al terreny de joc Av. Jacint Esteva Fontanet, 105, 08950 ESPLUGUES DE LLOBREGAT, BARCELONA.

Per a més informació de l'ajornament consulti en l'aplicació el llistat de Ajornaments.

Exemple ajornament confirmat:

Títol:

Ajornament confirmat. Partit: Escola de Bàsquet Ciutat Vella (AE Ciutat Vella) "A" - DSB Colegio Aleman de Barcelona "A"

Contingut:

Canvi de data, hora o adreça, tramitat pel CEEB del partit Escola de Bàsquet Ciutat Vella (AE Ciutat Vella) "A" - DSB Colegio Aleman de Barcelona "A" amb id 248716 de la competició BÀSQUET ALEVI MASCULI/MIXTE 1a FASE, es canvia la data del 21-11-2014 a les 18:15 al dia 21-11-2014 a les 18:00. El partit es disputarà al terreny de joc de C. dels Angels, 1 (entrada per C. Peu de la Creu), 08001 BARCELONA, BARCELONA.

Aquest canvi no requereix l'acceptació de les entitats